четвртак, 29. март 2012.

PORUKA ZAPOVJEDNISTVA ASHTAR – 28. 03. 2012.



539735_396056493747318_100000289119052_1535243_1024685127_n (1)
Željeli bismo vam dati pregled povijesti i to je svrha naše misije. U vašoj prošlosti su se odigrali događaji u kojima su uništeni cijeli kontinenti i milijuni života su bili izgubljeni u toj katastofi. Naša je namjera ponovo upriličiti taj događaj, ali ovoga puta želimo postići drugačiji ishod. To je osnova naše prisutnosti ovdje na vašem svijetu i, kako napredujemo, više toga što namjeravamo, bit će vam otkriveno.
Kako će se sve više informacija dijeliti s vama, vi ćete bolje razumjeti razloge za vaše prisustvo ovdje. Mnogi životi su izgubljeni kada je vaš planet prošao velike seizmičke aktivnosti i kad su vaši oceani postali planine vode preplavljujući vaše kontinente. Ono što namjeravamo jest pripremiti vaš planet i vaše ljude za ta događanja na vrijeme i poštedjeti što je više moguće života od tih posljedica.
Imamo plan i imamo iznimno naprednije tehnologije nego što ih vi danas posjedujete ovdje u vašem svijetu i podijelit ćemo te tehnologije s vama da bi vas bolje pripremili na to razdoblje seizmičkih aktivnosti koje će ponovo podići razinu mora. Nema razloga za paniku ili strah. Umjesto toga, ovo je vrijeme da ostanete uravnoteženi, mirni i hrabri jer ćemo zajedno raditi na pripremi vašeg svijeta za te događaje.
S vremenom, otkrit ćemo vam naše planove i svima dati priliku da se pripreme za te seizmičke događaje. Svatko, bez iznimaka, dobit će mogućnost premještanja na mjesta koje mi tretiramo kao sigurne zone. Te sigurne zone će biti razbacane diljem vašeg planeta i bit će dostupne kroz tehnološka sredstva koja ćemo vam otkriti u prigodno vrijeme. Jednom kad budete u tim sigurnim zonama, bit ćete osigurani od štete dok se vaš planet restrukturira za njezin novi početak kao svijet u petoj dimenziji. Kada će ti događaji biti na vrhuncu i kad vaš planet podigne svoju frekvenciju, bit ćete slobodni napustiti te sigurne zone i osnovati svoj novi dom u višim razinama.
 

Bit će dano mnogo obavijesti i vremena svakome od vas da se premjestite u te sigurne zone i bit će vam pružen dobar smještaj putem naprednih tehnologija koje posjedujemo i koje ćemo podijeliti s vama. Ta područja će biti sigurne luke za vas i vaše obitelji, i nikakvo zlo neće zadesiti nikoga sve dok se zadržavate u tim područjima tijekom seizmičkih pokreta. Velika briga je uložena u planiranje tih događanja i mi ponovo želimo da razumijete da se nemate čega bojati i da ne želimo stvarati paniku.
Osjećamo da je stiglo vrijeme da počnete bolje razumijevati događanja tijekom vaše 2012. godine i zašto smo ovdje. Vi, naši Svjetloradnici na terenu, bit ćete pozvani da najbolje što možete umirite svoju braću i sestre. To je jeda od važnijih razloga zašto ste se inkarnirali u ljudskom obliku tijekom ovog razdoblja. Bića kakva jeste, vi ćete moći zadržati prisebnost i mi želimo da budete Usmjerivači i vodite vašu braću ljude i pokažete im da nema razloga za paniku ili strah od tih događanja.
Ta događanja su neophodna na nekoliko različitih razina i moraju se odigrati. Ne postoji izbor po tom pitanju, ali kako ćete kao pojedinac i vi kao narod proživjeti ta događanja je stvar izbora i mi smo ovdje da vam ponudimo te izbore. Nudimo vam mogućnost triumfa nad tim događanjima tako da se ujedinite kao jedno bez straha, bez panike i hrabro se suočite s tim vremenom promjena znajući da ono što vas čeka s druge strane je veličanstveno i novi početak za koji toliko mnogo vas zna da je neophodan za vašu rasu i civilizaciju.
Želimo da razumijete da se takvi događaji odigravaju s vremena na vrijeme dilejm ovog univerzuma uslijed mnogih faktora. Ti faktori su ono što ih uzrokuje i doprinjeli su šteti koja je nanesena vašem planetu u ime profita i pohlepe. Vaš planet je oštećen na načine koji se mogu iscjeliti samo tako da se slomi njegova trodimenzionalna ljuska i da se ponovo rodi poput jutarnjeg sunca. To će se dogoditi tijekom ove 2012. godine i mi želimo da programi preseljenja budu završeni prije no ta seizmička događanja postanu toliko jaka da se prošire i uzrokuju štetu i poplave.
Gledajući naš vremenski odsječak, rekli bismo da bismo željeli premjestiti cijelu vašu populaciju u sigurne zone do jeseni ove godine. To će nam dati vremena da se predstavimo vašim narodima i da izgradimo prikladno povjerenje između nas prije pokretanja tih programa preseljenja, a mi ćemo dati objave kroz vaše medijske servise jednom kada budu slobodni od kontrole vaše mračne Smutnje.
Te objave i objašnjenja tih geofizičkih događanja će biti opetovano emitirana mjesecima dok mi nećemo biti sigurni da je svatko na vašem planetu primio adekvatno upozorenje. Mi, naravno, imamo alternativne načine da obavjestimo pojedince bez pristupa vašim popularnim medijima, a pobrinut ćemo se da svatko na vašem planetu iima pristup toj informaciji na ovaj ili onaj način.

Za sada molimo vas, naše Svjetloradnike, da raspravite sa svojom obitelji i prijateljima vaše razumijevanje događaja koji će uslijediti. Želimo da to učinite bez da potaknete bilo kakav osjećaj panike i da najbolje što možete objasnite ta događanja bez da im potaknete strah u bilo kojem pogledu. Razumijemo da neće biti moguće sa svim pojedincima razgovarati o tome i molimo vas da učinite sve što možete da umirite njihove strahove i uvjerite ih da postoji plan evakuacije kao i veliki broj timova posvećenih tom zadatku koji su veoma obučeni i sposobni provesti te migracije koji će osigurati sigurnost svakoga tko je voljan učestvovati.
Predviđamo da će biti onih koji će odbiti našu pomoć i mi moramo poštivati njihovu slobodu izbora da iskuste ta događanja na način na koji to žele. Ne možemo i nećemo nikoga prisiljavati na preseljenje s mjesta na kojem se nalaze. Mi samo možemo ponuditi našu asistenciju, naš savijet, našu stručnost i našu pomoć. Bit će onih koji će na ta događanja i naše planove da vas preselimo u sigurne zone gledati kao neku vrstu prevare ili obmane. Bit će debata među vama da li nam vjerovati ili ne, a mi vam kažemo da se oslonite na svoju intuiciju i vaše unutarnje vodstvo te da idete putem kojim vas odvede taj unutarnji glas.
Bilo da vas taj glas odvede u sigurne zone ili da vas uvjeri da je to sve dio neke zle urote, poštovat ćemo vaše odluke. To će biti izazovna vremena za vas, želimo da vam to bude jasno, ali želimo i da znate da na to gledamo kao na prekrasnu mogućnost da se svi ljudi vašeg svijeta ujedine u pomaganju jednih drugima, u asistiranju drugima s međusobnom ljubavlju i priliku za triumf nad tim izazovima. Ono što vas čeka nakon tih izazova će biti veličanstven novi početak i vi ćete stići u vaš novi dom kao jedno.
Želimo vam reći da te događaje vidimo kao sjajni trenutak za čovječanstvo i imamo povjerenja da ćete triumfirati u svakom izazovu postavljenom pred vas. Toliko toga ste prošli kroz mnoge vaše inkarnacije i mi vidimo te događaje kao posljednji izazov koji trebate proći prije blagoslova koje vam je namijenilo Nebo. Ovdje smo da vam pomognemo, a kad djelujemo zajedno nema izazova koji ne možemo savladati. Strah je sada vaša najveća prepreka i samo strah stoji između vas i vašeg novog svijeta.
Podijelili smo s vama kako osjećamo da će strah igrati značajnu ulogu u danima pred nama i upravo će strah predstavljati najveći izazov za mnoge od vas. Vaš zadatak je da pobijedite svaki strah koji možete razviti i vaša je misija da pomognete i drugima da prevladaju svoj strah koji ih može preplaviti. Mnogi od vas su tijekom mnogih života opširno obučavani da budete na usluzi u ovim izazovnim vremenima, a mi ćemo va zvati da istupite i da svo svoje znanje i darove stavite na raspolaganje braći i sestrama vašeg svijeta. Molimo vas da budete tu za druge i da budete stub snage i mirne sigurnosti kroz ova izazovna vremena.
Počet ćemo s našim najavama tijekom predstojećih dana i nakon tih inicijalnih objava strah će predstavljati najveći izazov za mnoge na vašem svijetu pa vas stoga molimo da upravo tada budete dorasli izazovu i činite ono što radite najbolje. Mi vidimo te 
događaje i kako ćete ih pobijediti kao svjetlost vodilju koje će zasjati nad vašim svijetom.
Ti događaji će biti ovjekovječeni u vašim povjesnim knjigama, vašoj umjetnosti i vašim pjesmama tijekom eona koji će doći, a sva budućnost čovječanstva će učiti o rođenju vaše nove Zemlje i muškarcima i ženama koji su se ujedinili i to omogućili. To će biti priča o stvaranju vašeg novog svijeta i svatko od vas će imati ulogu u toj sagi.
Mi smo vaša Obitelj Svjetla sa zvijezda.

Kanalizirao: Greg Giles
prevela: Marijana Pontoni

Нема коментара:

Постави коментар