среда, 6. фебруар 2013.

Ulaz u Agarthu


Ulaz u Agarthu


Ovo je prvi film ikada ( viđen ) o polarnom ulazu i moćnom Aurora Borealis nalik energetskom polju koje se pojavljuje na ulazu. Ovo je doslovno pogled u 5. Dimenziju sa ruske svemirske postaje MIR. Istinski nebeska vizija, ljepša nego što smo ikada mogli zamisliti, jednostavno veličanstvena. ( oba POLA su – zone zabrane leta – tako da je ovaj izvanredni dokument postao dostupan zahvaljujući hrabrome ruskome zviždaču.)
Dokaz postojanja Unutarnjeg zemljinog kraljevstva: o kojem smo pisali ovdje 
Ovo je izvanredan dokaz postojanje kraljevstva Agartha u unutrašnjosti Zemlje. Kraljevstvo Agartha je unutrašnji 5D raj svete boginje Gaie, naše voljene majke Zemlje. Oni su potomci Lemurie i Atlantide koji su ostali vjerni Svjetlu.
Oni su morali naći skrovište u utrobi Gaie i stvorili su raj za sebe u Unutrašnjoj Zemlji kada je naš rajski planet bio uznemiren od mračnih osvajača prije 550 000 godina.
Ono što vidimo ( u videu i slici, op.prev. ) je ogromno svjetlo koje Gai šalje Flota galaktičke federacije a koje ulazi kroz polarni ulaz kako bi sačuvalo život Gaie i izlječilo njenu energiju tako da bude spremna i dovoljno snažna za proces duhovnog Uzašašća 2012. godine. Jer, Zemlja bi bila umrla da nije bilo diskretne masovne pomoći koju je primila od Obitelji Svjetla poslane u misiji od primarnog Kreatora. Kada je 1950-ih bilo detonirano tisuće nuklearnih bombi, tada je Gaia; duša Zemlje, pozvala pomoć i dovela Flotu galaktičke federacije ovdje.
Galaktička federacija je poduzimala ogromno čišćenje naše atmosfere već puno desetljeća, neturalizirajući nuklearnu radijaciju i otrovne kemikalije naše industrije kao i tajnu vojnu operaciju kemijskih tragova čije je svrha istrebljenje Čovječanstva.
MUZIKA koju čujete u ovome filmu DOLAZI IZ UNUTARNJE ZEMLJE! Muziku je snimio ruski znanstvenik u tajnoj, svetoj tibetanskoj špilji koja ima izravnu komunikaciju sa unutarnjim zemaljskim kraljevstvom Agarthe. Tibetanski redovnici kažu da već stoljećima meditiraju u ovoj skrivenoj špilji, a tek odnedavno se ova muzika čuje kako dolazi iz dubine Zemlje. Konstantno modulirajući / prilagođujući zvuk sve je snažniji i snažniji, što je pokazatelj da su u nastajanju velike stvari i da se proročanstva o povratku Doba Svjetlosti na Zemlju i iz Unutrašnje Zemlje uskoro u potpunosti manifestiraju. To je nada iznad ispunjene nade, to je sveta ljepota koja nam je milenijima bila skrivana, da prijatelji Svjetlosti postoje unutar i uokolo našega planeta, no da smo bili držani u virtualnom zatvoru neznanja nebrojena stoljeća na ovome planetu.
( Specifični nosač zvuka u ovome videu, producirao je glazbenik koji je dodao zvukove sintisajzera preko originalnog snimka iz tibetanske špilje. Ako želite čuti originalni sminak, pošaljite mi e-mail. )
Usput, želite li znati zašto postoji tolika tajanstvenost u vezi vanzemaljaca? Što mislite zašto je tolika tajnovitost u vezi NLO-a i vanzemaljskih civilizacija? To je zato što ih mi nazivamo ANĐELI… to su oni! Zato što ono na što se mi referiramo kao vanzemaljci, su također više dimenzionalna Bića iz viših duhovnih dimenzija koji su poslani od Boga u misiju ovdje ( na Zemlju, op.prev. ) kako bi nam se razotkrili. Ovdje su poslani od vrhovnog Kreatora ovog svemira kako bi ponudili golemu pomoć Čovječanstvu i kako bi nas obavjestili da su oni naša obitelji i da oni nas smatraju svojom obitelji. Oni također dolaze kako bi priveli kraju vladavinu tame na ovome svijetu.
Iz tog razloga, naše vlade ne žele da znamo / znate da postoji ogromna FLOTA NLO-a i veliki matični brod okolo Zemlje, koji se spremaju za prvi kontakt sa nama, očekujući signal od Boga da dođu i pomognu osloboditi ovaj sveti planet i Čovječanstvo od sila neprijateljskih Svjetlu ( mračnih sila, op.prev. ) koje su prikriveno preuzeli gotovo potpunu kontrolu nad našim planetom. To je nada nad nadama i veliko Svjetlo Nade koje se od nas skriva.
Kraljevstvo Agarthe u Unutarnjoj Zemlji nalazi se na 5D nivou i odigrati će glavnu ulogu u našem ponovnom rođenju u punu svjesnost. Agarthanci su potomci nositelja Svjetlosti Lemurie i Atlantide, a pronašli su utočište u utrobi Gaie, nakon invazije na Zemlju od strane Tamnog saveza Anchara koje je prekinulo Doba rajskog Svjetla na ovome svetome planetu.
Neka svjetlo zore uskrsne u našim dušama. Astraelia


Izvor; http://www.astraelia.com/, preveo; Homo Luminous
pozajmljen tekst

уторак, 5. фебруар 2013.

ARONIJA I KURKUMA UBIJAJU STANICE RAKA U MOZGU


STUDIJA: ARONIJA I KURKUMA UBIJAJU STANICE RAKA U MOZGU


Istraživači s Odjela za prirodne znanosti na sveučilištu Middlesex, Velika Britanija, objavili su fascinantno otkriće o sposobnostima spojeva iz dvije prirodne “superhrane”. Aronija (aronia melanocarpa) i kurkuma (kurkuma longa) djeluju uzajamno te zaustavljaju širenje malignih stanica raka, izazivajući ​​smrt stanica raka. Studija, objavljena u časopisu “Oncology Reports” vrednuje učinke aronije i kurkume na određenoj liniji glioblastoma moždanih stanica raka poznatijem kao U373.
Razlikujemo aroniu melanocarpu (crnoplodna aroniju), aroniu arbutifolia (crvenoplodna aronija) te aroniu prunifolia (ljubičastoplodna aronija), koje spadaju u porodicu ruža. Za ljude je najznačajnija crnoplodna aronija. Kako navodi ugledna tiskovina Natural News u ranijim studijama je utvrđeno da obje biljke posjeduju jedinstvena antikancerogena svojstva, te su istraživači, koji i sami proučavaju teraputske prednosti ljekovitog bilja već nekoliko godina, odlučili ispitati dalje kako jedan od najčešćih i smrtonosnih oblika raka mozga može odgovoriti na ove dvije antitumorske biljke. Zdravstvene prednostiaronije su odavno poznate, one su bogat izvor vitamina, minerala, antioksidanata i dijetalnih vlakana. Kapacitet apsorpcije kisikovih radikala (ORAC) – mjerenje antioksidativne snage prehrambenog proizvoda, kod aronije spada u sam vrh namirnica, s jednom od najviših vrijednosti ikada zabilježenih – 16.062 µmol / 100 g.
Slika prikazuje antioksidativne vrijednosti pojedinog voća.
Crna boja bobice sadrži značajno velike količine flavonoid fenola fito-kemikalije zvane antocijanin. Međuantocijanima aronije nalaze se cianidin-3-galaktizid, epicatehin, kofeinska kiselina, kvercetin, delfinidin, petunidin, pelargonidin, peonidin i malvadin. Sve su to antioksidantni fenoli – flavonoidi. Dnevne potrebe čovjeka iznose od 3000 – 5000 ORAC jedinica, te je za čovjeka dovoljno da konzumira 20 – 30 grama ovog voća, ili isto toliko bobica. Ukupni sadržaj antocijanina je 1480 mg na 100 g svježeg voća, a koncentracija proantocijanidina je 664 mg na 100 g. Znanstvena istraživanja su pokazala da konzumacija bobičastog voća na redovnoj osnovi nudi potencijalne zdravstvene prednosti protiv raka, starenja i neuroloških bolesti, upala, dijabetesa i bakterijskih infekcija, o čemu smo već pisali ovdje.  Jedna studija o aroniji iznosi kako sok aronije posjeduje jedinstvena kemoterapeutska svojstva koja učinkovito pogađaju limfoblastične tumorske stanice povezane s limfoblastičnom leukemijom. Osim ovih antitumorskih sposobnosti aronije, ona zaista spada u takozvanu “superhranu” jer je dokazano da djeluje na mnoge bolesti i stanja. Studija provedena na štakorima iznosi da je aronija sposobna djelovati protiv nakupljanja toksičnog kadmija u bubrezima i jetri. Također je zabilježeno njeno ljekovito djelovanje kod srčanih oboljenja, povišenog krvnog tlaka, povećanog kolesterola, snižava povišenu razinu šećera, djeluje kod peptičkog ulkusa te djeluje protuupalno. Za sve ovo postoji cijeli niz studija.
Kukurma je začinska biljka, spada u obitelj đumbira,a tijekom povijesti koristila se kao bojilo za tkanine, začin te kao ljekovita biljka. Kad je riječ o kurkumi, ona je također izuzetno ljekovita, a u upotrebi je preko 5000 godina. Aktivni sastojak kurkume je kukurmin, koji čak i u vrlo malim koncentracijama ima ljekovito djelovanje. Kurkumin je antitumorski polifenol, koji učinkovito inducira apoptozu u U373, što znači da se zaustavlja smrtonosna stanična linija od proizvodnje novih stanica i širenja. Kada se koriste zajedno, i aronija i kurkuma izazivaju obranu protiv raka mozga. Prema jednojstudiji kurkumin također suzbija širenje mnogih drugih tipova stanica raka, i učinkovito blokira formiranje tumora, njihovu reprodukciju, kao i metastaze. Osim antikanceroganog djelovanja kukurma je djelotvorna i kod probavnih smetnji, bolesti jetre, ateroskleroze, osteoartritisa, menstrualnih tegoba, te bakterijskih infekcija, a sve zbog vrlo moćnih antioksidativnih, protuupalnih i antibakterijskih svojstava. Sve ove informacije nam govore ono što smo isticali nebrojeno puta do sada, priroda nam nudi lijek za sva stanja i bolesti, a na nama je samo da izaberemo koji ćemo od njih koristiti. U potrazi za zdravljem nemojte se samo slijepo oslanjati na preporuke medicinske znanosti jer su vrlo često vođene isključivo profitom, a ne vašom dobrobiti. U potrazi za istinom potrebno vam je znanje, a do njega ćete doći istraživanjem. Dakle, tražite, pitajte i istražujte, a dobivena znanja i pozitivna iskustva dijelite s drugima. O prirodnim lijekovima koji pomažu ili liječe u borbi protiv raka, pročitajte u sljedećim tekstovima:

P